martes, 21 de abril de 2009

impactelogoimmigraciouv1
La immigració, ara i aquí

La immigració: ara i aquí

El Palau Robert de Barcelona tracta la qüestió de la immigració, que és el gran fenomen social de la nostra època, en una exposició que està oberta des de l’octubre del 2008 al juliol del 2009. Aquesta mostra, titulada “La immigració, ara i aquí”, ha estat impulsada per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya; concebuda pel sociòleg Jordi Sánchez, comissari de l’exposició, i produïda pel Palau Robert, del Departament de la Presidència de la Generalitat, amb el patrocini de la CAM (Caja Mediterráneo).


ACTIVITATS DIDÀCTIQUES A PALAU ROBERT

En relació amb aquesta exposició Palau Robert ha dissenyat un programa didàctic adreçat als diferents grups d’edat del públic escolar (Primària, Secundaria, Batxillerat i Cicles formatius).

Podeu reservar les activitats, que són gratuïtes, trucant al telèfon 670.03.60.81 a partir del 10 de setembre de 2008.

Una reflexió serena sobre el fet migratori

En pocs anys Catalunya ha passat de tenir sis milions d’habitants a tenir-ne set i mig. El Palau Robert de Barcelona tracta la qüestió de la immigració, que és el gran fenomen social de la nostra època, en una exposició que va obrir les portes al públic el 30 d’octubre. Aquesta mostra, titulada “La immigració, ara i aquí”, ha estat impulsada per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya; concebuda pel sociòleg Jordi Sánchez, comissari de l’exposició, i produïda pel Palau Robert, del Departament de la Presidència de la Generalitat, amb el patrocini de la CAM (Caja Mediterráneo).
La inauguració oficial de l’exposició va tenir lloc el 29 d’octubre, a les 19.00 h, en un acte presidit per la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. L’acte també va comptar amb la presència del secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; del director general-secretari general de Caja Mediterráneo, José Pina, i del comissari de la mostra, Jordi Sánchez.

No hay comentarios: